Анонс на 23.06.19. Гра: "Хакерські війни"

 У неділю, 23.06.19, о 9:00 плануємо проведення збірної гри.
Приходити потрібно заздалегідь, о 9:00 вже брифінг і старт. Поважайте інших гравців. Тих, хто запізниться,  розподіляють згідно з балансом, а не за бажанням.
Місце проведення - полігон Ласка.

Сюжет:

 Невідомий хакер загрожує повним знищенням цифровий інфраструктури двох країн. Єдиний шанс уникнути катастрофи це дістатися до сервера і відключити атаку на свою країну. Відключити атаку на обидві країни неможливо. Управління сервером можна отримати знявши кілька ступенів захисту за допомогою кодів доступу (які треба знайти в зоні конфлікту), і за допомогою хакера (який переховується там же). Коди можна знаходити самим, а можна змушувати знаходити їх хакера.

 Тим хто не полінується носити на грі телефон, може відстежувати місце положення хакера за посиланням: https://t.me/s/kvest_a_trend
Наявність телеграм не обов'язкова, але з ним зручніше.

 Гра буде складатися з двох частин по годині, зі зміною сторін. Якщо міссія буде виконана, то остання година буде виділена на швидкі короткі тури.

Внесок: немає
Піротехніка: дозволена
Бункери / бубни: дозволені
СІБЗ: не працює
Правила: Мілітарист
За специфікою сценарію (у плані дистанцій боїв) допускаються використання зброї з початковою швидкістю вильоту кульки максимум 145 м/с.